Bilecik Postası

”Reklam

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, sektör analiz toplantısı gerçekleştirdi

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, sektör analiz toplantısı gerçekleştirdi
25 Mayıs 2022 - 20:10

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası 07 no’lu Finans ve Sigorta Faaliyetleri Meslek Komitesi tarafından komite üyeleri ve ilgili temsilcilerin katılımıyla Konak Cafe & Restoran’da kahvaltılı genişletilmiş sektör analiz toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün, Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem Kaya, Meclis Üyeleri Berat Subaşı, İlhan Karaçayır, Yüksel Gökçedağ, Genel Sekreter Doğan Gürkan Akyol, Akbank Bilecik Şube Müdürü Mehmet Fatih Mağul, Yapı Kredi Bankası Bilecik Şube Müdürü Dilek Yıldırım, Denizbank Bilecik Şube Müdürü Arzu Şahin ile finans ve sigorta faaliyetlerinde bulunan komite üyeleri katıldı.

07 no’lu Finans ve Sigorta Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Cengiz Çevik ve Komite Üyesi İbrahim Engin Ergin, değerli katılımları ve paylaşımlarından dolayı komite üyelerine teşekkür etti. Sigorta ve aracılık hizmetlerinde faaliyet gösteren katılımcıların 23-29 Mayıs Sigortacılık Haftası’nı kutladılar.

Toplantıda açıklama yapan, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, “Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak belli aralıklarla komitelerimizle istişare halinde çalışmayı önemsiyoruz. Meslek Komitelerimiz üyelerimizin sektörel sorunlarının çözüm bulabilmesi için önemli görev üstlenen vazgeçilmez organlarımızdandır. Meslek Komitelerimizin çalışmalarını memnuniyetle karşılıyoruz ve destekliyoruz. Şahsım ve yönetim kurulum adına, değerli komite başkanlarımıza katkılarından, meclis üyelerimiz ile komite üyelerimize de değerli katılımlarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.