Selim Yağcı’dan Bilecik İçin İki Müjde !

Selim Yağcı’dan Bilecik İçin İki Müjde !

Ak Parti Bilecik Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı, TOKİ ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Küçük Sanayi Siteleri hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Yağcı, konuyla ilgili Bilecik’e iki önemli müjde verdi.

Başkan Yardımcısı Selim Yağcı’nın açıklamasına göre TOKİ ile yaptığı uzun görüşmeler sonucunda yatırım planına yeni müdahaleler yapıldı. Bu plana göre; Osmaneli ilçesine 287, Pazaryeri’ne, 178, İnhisar ilçesine 144, Bayırköy ilçesine ise 99 adet toplu konut inşa edilecek.

Selim Yağcı: “Hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele…” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük Sanayi Siteleri teşvik ve destekleri kapsamında Gölpazarı Yeni Küçük Sanayi Sitesinin 2022 yılı sanayi ve teknoloji bakanlığı yatırım programına ara teklifte sunuldu ve 2022-2025 yılı program yılları arasında yatırım programına alındı.

Selim Yağcı konu ile ilgili yaptığı paylaşımda “Proje Tamamlandığında alt yapı ve üst yapısıyla ilçemize yakışır modern bir sanayi sitesine kavuşmuş olacağız. Gölpazarı ilçemiz Sanayi esnafımızın daha modern işyerlerine kavuşarak, işlerini büyüterek, verimliliklerini artırarak yeni istihdama katkı sağlayarak hızla sanayileşen ilimizde üretim ekonomisine bir fayda sağlamış olacağız. Bilecik’e Gölpazarı’na ve esnafımıza hayırlı, bereketli olsun” ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı Yağcı, destekleri sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Bilecik Postası( haber@bilecikpostasi.com )