Başkan Sever’den Kandil Mesajı

Başkan Sever’den Kandil Mesajı

Miraç Kandilimiz mübarek olsun.
“10 ilimizde asrın felaketi diye adlandırılabilecek büyüklükte bir deprem yaşadık. Çok fazla canımızı yitirdik, yaralılarımız var, Bir çok şehirlerimizde tahribat oldu. Bu zorlu dönemde milletimiz kenetlendi ve öylesine güzel bir yardımlaşma seferberliği ortaya çıktı ki İnşallah böylece kısa sürede yaralarımızı saracağız.

Bu gece Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) miraca yükseldiği, mübarek bir yolculuk yaptığı Miraç gecesidir. İçerisinde olduğumuz mübarek üç ayların içindeki önemli gecelerden olan Miraç gecesi İnşallah ülke olarak yaralarımızın hızlıca sarılmasına, acılarımızın bir nebze azalmasına vesile olur.

Miraç gecesinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için, yakınlarını kaybeden acılı kardeşlerimiz için bolca dua edelim, rahmet okuyalım ve sabır dileyelim. Kur’an-ı Kerim’de İnşirah Suresi 5. ayetinde belirtildiği gibi ‘Muhakkak her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.’ İnşallah biz de bu gecenin hürmetine bu zorlu dönemi sabırla atlatırız ve yeniden ferah günlere erişiriz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk – İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, acılı yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum.” 

Bilecik Postası( haber@bilecikpostasi.com )